Klik op de foto's voor een grotere afbeelding 

Stap 1: Navigeer naar de Online Agenda

Ga naar de website naaiatelieranci.nl/hobbynaailessen. Aan de rechterkant van de pagina vind je de sectie "Agenda" met daaronder de geplande lessen. Klik op "Agenda" of selecteer een van de lessen om door te gaan naar de online agenda via SuperSaas. Hier moet je je eerst registreren om een naailes te kunnen boeken.


Stap 2: Registreren

Vul je persoonlijke gegevens in het registratieformulier in. Klik vervolgens op de knop "Registreren". Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox met je gebruikersnaam.

Na het invullen van je gegevens en het klikken op de knop "registreren," ontvang je automatisch een welkomstcredit van €12,50 als een speciale aanbieding voor nieuwe deelnemers. Met deze credit kun je je eerste naailes met maar liefst 50% korting boeken! 


Stap 3: Bekijk de Online Naailes Agenda

Na registratie kom je op de online naailes agenda. Donkere blokken geven aan dat de lessen vol zijn. Als je met je muis over deze blokken beweegt, zie je de status "Vol". Deze lessen zijn niet meer beschikbaar om te reserveren, maar je kunt jezelf wel op de wachtlijst plaatsen. 


Lichte blokken duiden op beschikbare lessen. Hier kun je nog een deelname reserveren/kopen. Klik op de knop "Deelname toevoegen" om een beschikbare les te reserveren.


Stap 4: Deelname Reserveren

Je ziet nu een formulier waarin je je gegevens moet invullen. Klik op de knop "Reserveer deelname" als je slechts één les wilt inplannen.


Stap 5: Meerdere Lessen Reserveren (Optioneel)

Als je meerdere lessen wilt reserveren, klik dan op de knop met de drie puntjes onder het bedrag van €25,-. Hiermee open je een nieuw gedeelte van het formulier met beschikbare naailessen op dezelfde dag en tijd. Als voorbeeld, als je op een woensdagochtendles hebt geklikt, worden alle beschikbare woensdagochtendlessen weergegeven. Als je op een andere dag/tijd wilt reserveren, moet je dit proces herhalen nadat je deze reservering hebt afgerond.


Stap 6: Reservering Controleren

Nadat je op de knop "Maak deelname" hebt gedrukt, opent een nieuw venster waarin je je reservering kunt controleren. Hier kun je zien of je (gedeeltelijk) met credit hebt betaald en het resterende bedrag dat je moet betalen. Klik nu op de knop "Nu betalen" om je reservering af te ronden. Als je volledig met credit hebt betaald, wordt het iDEAL-gedeelte overgeslagen, en ga je rechtstreeks naar je overzichtspagina.

 

Stap 7: Betalen via iDEAL

Nadat je op de knop "Nu betalen" hebt gedrukt, kom je in het iDEAL-venster en wordt je betaling verwerkt zoals bij andere online aankopen.


Stap 8: Bevestiging en Overzicht

Na betaling ontvang je een e-mailbevestiging van je betaling en deelname aan de naailessen. Je wordt ook doorgestuurd naar de overzichtspagina van de agenda, waar je kunt zien wanneer je naailessen zijn ingepland.


Stap 8a: Je Gegevens Bekijken

Als je op het potloodicoontje onder "Deelname" klikt, kom je in een venster waar je je eigen gegevens kunt bekijken. Hier zie je ook hoeveel credit je hebt.


Stap 9: Beheren van Deelnames

Als je op het agendapictogram klikt onder "Deelname", keer je terug naar de agenda. Je eigen deelnames zijn herkenbaar aan een vinkje.


Als je op een donker blok klikt zonder vinkje, zie je dat de les vol is, maar je kunt de gegevens van de deelnemers niet zien.


Als je op een les met een vinkje klikt, kun je je eigen deelname bekijken, gegevens aanpassen of de naailesdeelname annuleren/verwijderen (let op dat dit minimaal 2 dagen van tevoren moet gebeuren). Na annulering wordt het bedrag van €25,- aan credit toegevoegd, dat je kunt gebruiken om een nieuwe les te reserveren.


Wil je een les annuleren of verplaatsen? Neem aub contact met Anci op.

Als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Veel succes met je naailessen!