Tot en met september zijn er geen naailessen! Vanaf oktober beginnen we weer.

 

Ontdek Zelfmaakmode Met Mijn Persoonlijke Begeleiding

Bent je op zoek naar naailessen die je de kunst van zelfmaakmode op een unieke en persoonlijke manier laten ontdekken? Zoek niet verder! Bij Naaiatelier Anci bied ik naailessen voor zowel beginners als gevorderden, waarbij ik je begeleid om jouw creatieve vaardigheden tot leven te brengen.

Wat Maakt Mijn Naailessen Bijzonder?

In mijn intieme en gezellige naaiatelier werk ik met kleine groepen van maximaal 2 personen. Dat betekent dat je altijd mijn persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu wilt leren hoe je eenvoudige stukken maakt voor je kinderen of je eigen unieke kledingstuk wilt creëren, ik stem mijn lessen af op jouw wensen.

 

Flexibiliteit en Gemak

Ik begrijp dat het leven druk kan zijn. Daarom bied ik flexibele lesplanningen aan op dinsdag, woensdag en donderdag, zowel 's ochtends als 's avonds. Jij bepaalt wanneer je wilt komen, zonder langdurige verplichtingen. Het boeken van een naailes is eenvoudig met mijn handige online reserveringssysteem. Lees hier meer over

 

Benodigdheden en Fournituren

Voor de lessen dien je zelf stof, garen en andere fournituren mee te nemen. Geen zorgen als je iets mist, je kunt ook fournituren bij mij in het atelier kopen of bestellen. Heb je geen naaimachine? Geen probleem, ik heb naaimachines beschikbaar. Voel je vrij om je eigen machine mee te nemen als je dat liever hebt. En om het nog gezelliger te maken, staat er altijd koffie en thee voor je klaar.

Betaalbare Expertise

Deelnemen aan mijn naailessen betekent toegang tot persoonlijke begeleiding tegen een betaalbaar tarief. Voor slechts vanaf €20,- per persoon per les van 2 uur kun jij profiteren van mijn deskundige begeleiding en je vaardigheden verder ontwikkelen.

 

Laat je Creatieve Reis Beginnen

Of je nu een naai-nieuwkomer bent of je bestaande vaardigheden wilt aanscherpen, Mijn Naaiatelier biedt de ideale omgeving om jouw creatieve reis te starten. Ontdek de geheimen van zelfmaakmode in een groepje van gelijkgestemden en leer van een ervaren vakvrouw.

 

Wil je meer weten over mijn naailessen, beschikbare tijden en hoe je kunt deelnemen? Kijk op deze pagina. Is nog niet alles duidelijk? Neem gerust contact met me op en ik help je graag op weg!